Amateurbox

sc Heerenveen organiseert bij iedere thuiswedstrijd (competitie) een bijeenkomst voor vrijwilligers van alle partnerclubs. Iedere keer voor een andere doelgroep, zodat het kader van de clubs in de hele breedte wordt ondersteund. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de Amateurbox.

Benieuwd wat er in de afgelopen periode allemaal georganiseerd is voor de partnerclubs? Bekijk de updates en verslagen hieronder. 


Nieuwsbrieven


Seizoen 2019/2020


Impressie vorige seizoenen

Inhoud

Bijeenkomsten

In grote lijnen zijn alle voetbalclubs met hetzelfde bezig. We kunnen dus veel van elkaar leren en elkaar helpen. Daarom organiseren we tijdens het seizoen bij iedere thuiswedstrijd een bijeenkomst voor alle partnerverenigingen. Iedere keer voor een andere doelgroep, zodat het kader van jullie club in de hele breedte wordt ondersteund.

Kaartverkoopacties

Tijdens het seizoen organiseert sc Heerenveen een aantal Kaartverkoopacties voor haar partnerverenigingen. Jullie spelers, vrijwilligers en supporters mogen dan met flinke korting naar het stadion. Zo kan iedereen samen genieten van het mooiste spelletje dat er is! Bovendien ontvangt jullie club ‚ā¨2,- per kaartje dat verkocht wordt via jullie actielink.

Grote acties

Willen jullie de clubpot extra spekken? Dan kunnen jullie meedoen aan de grote acties uit het programma: de Sponsoractie (sponsorboekjes verkopen) en/of de Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion!

Interesse?

Wil jullie club meedoen aan de Sponsoractie van het Sportief Partnership? Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan kijken wij graag samen met jou hoe wij jouw vereniging kunnen toevoegen aan het Sportief Partnership!