Home
Nieuws

14 juli 2020

Sportief Partners feliciteren sc Heerenveen met 100-jarig jubileum

Op 20 juli is het 100 jaar geleden dat sc Heerenveen is ontstaan. Een prachtige mijlpaal. Namens alle partnerverenigingen willen wij de club dan ook van harte feliciteren met dit jubileum. Samen op naar de volgende 100 jaar!

Behalve sc Heerenveen bestaat ook vv Heerenveen 100 jaar. Ook jullie van harte gefeliciteerd, namens alle andere partnerclubs!

Be Quick Dokkum
“Van harte met deze bijzondere verjaardag. Heel bijzonder. Blijf in de toekomst de identiteit behouden. Veel succes de komende 100 jaar!”
Kees Theissen (voorzitter)

CVVO
“Namens alle leden van CVVO willen wij sc Heerenveen feliciteren met het 100 jarige bestaan, op naar de de volgende 100 jaar. En dat er nog vele sportieve successen mogen plaats vinden.”
Roelof de Wolde (voorzitter)

Drachtster Boys
“Van harte gefeliciteerd met het 100-jarig jubileum van jullie geweldige club. Een roemruchte en mooie geschiedenis is de achterliggende 100 jaar geschreven en naar wij hopen zullen nog vele mooie herinneringen volgen in de komende jaren.

Velen binnen onze vereniging zijn trouwe supporter bij jullie club. Het is als vereniging een voorrecht partner te zijn van jullie en ook geregeld talenten uit onze opleiding bij jullie aan de slag te zien gaan. Wij wensen jullie nog vele succesvolle en geslaagde jaren toe en vertrouwen op een mooi vervolg van onze samenwerking in de toekomst.”

Gijs Lokhorst (voorzitter)

FC Burgum
“Van harte gefeliciteerd met jullie 100 jarig bestaan. SC Heerenveen is de oudste professionele topclub van Fryslân.

Wij kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking de komende jaren, om samen met de andere partnerverenigingen het beste professionele en amateurvoetbal in Fryslân te bereiken.”

Dirk van der Woude (voorzitter)

FC Wolvega
“Namens alle betrokkenen van FC Wolvega feliciteer ik SC Heerenveen met deze prachtige mijlpaal!”

Germ Jan de Jong (voorzitter)

Harkemase Boys
“Namens Harkemaseboys willen we scHeerenveen feliciteren met dit bijzondere jubileum in zeer bijzondere tijden.”

Sippe Heeringa (voorzitter)


Heerenveense Boys
“Namens bestuur en leden van Heerernveense-Boys willen wij sc Heerenveen én vv Heerenveen feliciteren met hun 100-jarig jubileum, hopelijk kan het op een later tijdstip uitgebreid gevierd worden.”

Gatze-Rommert van der Meer (voorzitter)

IJVV
“Felicitaties voor jullie 100-jarig bestaan
IJVV wenst jullie in het nieuwe seizoen in de ranglijst bovenaan. Een predicaat Koninklijk kan dan niet missen
Maar eerst veel wedstrijden in jullie voordeel beslissen.
Voor nu zijn jullie al een kampioen
Waarmee IJVV hopelijk nog lang de samenwerking blijft doen!”

Mark Wagteveld (secretaris)

ONS Sneek
“ONS Sneek feliciteert sc Heerenveen van harte met het bereiken van deze mijlpaal. Onze wens is de mooie samenwerking die is er tussen onze clubs nog lang voort te zetten.”

Joan van der Veen (voorzitter)

RVLC
“Namens de spelers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren van RVLC feliciteren wij SC Heerenveen met het 100 jarig jubileum. Een club met historie waar je trots op kunt zijn. Het kloppend hart van Friesland waar tegenslagen worden overwonnen en waar een vaste kern trouwe supporters de club blijft steunen en volgen. Nogmaals gefeliciteerd met dit jubileum en veel succes het komende seizoen en de jaren die volgen!”

Pieter Kraak (voorzitter)

SC Bolsward
“100 jaar! Een prima leeftijd om jezelf nog verder sportief te verbeteren en ontwikkelen! Van harte gefeliciteerd.”

Arno Wip (voorzitter)

SC Joure
“Net als SC Heerenveen, is SC Joure opgericht in 1920. Jullie bestaan 100 jaar en wij ook! We willen jullie heel hartelijk feliciteren met deze mooie leeftijd en wensen jullie heel veel plezier met de festiviteiten die hopelijk straks gaan plaatsvinden.”

Roelf Kok (voorzitter)

SC Rouveen
“Namens SC Rouveen feliciteer ik SC Heerenveen met haar 100-jarig jubileum. Een eeuw waarin voetbalhistorie is geschreven door de club, met schitterende hoogtepunten. Wij hebben hier als partnervereniging deelgenoot van mogen zijn en hopen ook in toekomst met elkaar nieuwe successen te mogen beleven.”

Rudy Klom (voorzitter)

ST SDS / Nijland
“Alle froulje, manlju, jongens en famkes fan ST SDS / Nijland út de Greidhoeke, lokwinskje sc Heerenveen mei hun fantastyske 100jierige jubileum!

Wy winskje dat us gearwurking op termyn nogris útrint op in spiler van ST SDS / Nijland yn de basiself fan sc Heerenveen!”

Tjerk van der Pol (jeugdvoorzitter)

sv Donkerbroek
“100 jaar, een prachtig getal, maar het is meer dan een getal. SC Heerenveen is een club voor en met de verenigingen! Wij wensen sc Heerenveen een prachtig jubileumjaar en een gezonde en vitale toekomst!”

Allard Donker (voorzitter)

sv Giethoorn SE
“sv Giethoorn SE feliciteert sc Heerenveen met het 100-jarig jubileum. Het belooft een bijzonder jaar, en dus een bijzonder eerste jaar van het volgende jubileum te worden met vele leuke activiteiten die misschien door het corona virus in aangepaste vorm ingeschoten moeten worden maar daarmee niet minder leuk en of bijzonder zijn. Wij wensen sc Heerenveen het allerbeste in dit en alle komende jaren!”

Ronald de Boer (ambassadeur)

sv Langezwaag
“sv Langezwaag feliciteert sc Heerenveen met het 100-jarig jubileum, niet alleen als Sportief Partner maar zeker ook als gastclub in de seizoenvoorbereiding van sc Heerenveen!”

Henk de Vries (voorzitter voetbal)

sv THOR
“sv Thor feliciteert S.C. Heerenveen van harte met zijn 100 jarig bestaan. Wij beseffen ons dat de oprichting van de club bijna gelijktijdig is geweest met die van sv Thor omdat sv Thor volgend jaar zijn 100 jarig jubileum zal vieren. We kijken uit naar de volgende 100 jaar samen!”

Ernst Pieter Bantema (voorzitter voetbal)

vv Akkrum
“Namens de v.v. Akkrum willen wij sc Heerenveen feliciteren met het behalen van het 100-jarig jubileum. In 2026 hopen wij dit als vereniging ook mogen mee te maken!”

Egbert Rorije (Voetbalzaken)

vv Delfstrahuizen
“Namens alle leden, vrijwilligers en bestuur van vv Delfstrahuizen van harte gefeliciteerd met jullie 100 jarig jubileum!”

Sybren Koop Bangma (voorzitter)

vv Dronrijp
“vv Dronrijp feliciteert s.c. Heerenveen met het hun 100 jarig jubileum, een mijlpaal in de geschiedenis van het Friese voetbal.”

Ingrid Breuker (voorzitter)

vv Heerenveen
“Namens het eveneens 100-jarige vv Heerenveen, willen wij SC Heerenveen van harte feliciteren met het 100-jarig bestaan. Samen delen wij een groot deel van onze historie totdat in 1977 SC Heerenveen is afgesplitst van vv Heerenveen. Op naar de volgende 100 jaar!”

Bernier Hoekstra (voorzitter)

vv Kollum
“Namens vv Kollum van harte gefeliciteerd met jullie 100-jarig jubileum. We hopen dat de terechte feestelijkheden net zo'n boost geven aan sc Heerenveen als dat het 75-jarig jubileum gaf aan vv Kollum!”

Bauke Tom Schat (voorzitter)

vv ONB
“De fuotbal feriening Op Nei Begoun lokwinsket de fuotbal grutskens fan Fryslân mei har 100 jierdei bestean. Wy winskje de club mei it moaiste, meast orizjinele shirt fan Fryslân sûn te bliuwen en in kampioenskip yn de Earedivyzje. It moat der dochs mar ris fan komme!”

Henk Stijger (voorzitter)

vv Read Swart
“Van harte gefeliciteerd sc Heerenveen. We kunnen je dus onze oudere en grotere broer noemen, als Read Swart zijn we namelijk vorig jaar 90 jaar geworden.

Het zijn 100 mooie jaren geweest met vooral mooie momenten maar zoals het in de sport gaat verlies je ook wel eens. SC Heerenveen komt daar altijd weer bovenop omdat de club die geworteld is in de harten van de echte Friezen en zelfs daarbuiten!”

Rene Visser (voorzitter)

vv Steenwijk
“vv Steenwijk feliciteert sc Heerenveen van harte met hun 100-jarig bestaan. Wij hopen dat sc Heerenveen deze moeilijke Covid 19 periode naar behoren doorstaat en dat we de komende jaren weer kunnen rekenen op een fijne samenwerking.”

Jan van Rosmalen (voorzitter)

vv TFS
“De v.v. T.F.S. wil sc Heerenveen van harte feliciteren met hun 100 jarig jubileum!

Als partnerclub hopen we het komende seizoenen onze onderlinge band te versterken en met zijn allen, ondanks alle corona maatregelen, te genieten van het voetbal.”

Pieter Postma (voorzitter)

VWC
“SC Heerenveen van harte gefeliciteerd met jullie 100 jarig bestaan. Jammer dat het geen groot feest kan worden i.v.m. met de huidige situatie. Maar er zullen ongetwijfeld betere tijden aankomen om het alsnog te vieren!”

Fred Hetebrij (voorzitter)

Zeerobben
“Vanuit de Friese Havenstad een welgemeende felicitatie naar het Fries Haagje.

De Ouwe Seunen van zmvv Zeerobben feliciteren sportclub Heerenveen met het 100-jarig bestaan, een mooie mijlpaal met vele sportieve successen en hoogtepunten.

Uiteraard is terugkijken gebruikelijk bij een jubileum, maar wij hopen dat de club alle energie bundelt voor de komende 100 jaar en de successen en hoogtepunten verder kan overtreffen.”

Herke de Groot (jeugdvoorzitter)

VV Zwaagwesteinde
Namens VV Zwaagwesteinde willen we SC Heerenveen van harte feliciteren met haar 100-jarige bestaan.We hopen dat de club ook komende 100 jaar weer vele pompeblêdenharten sneller doen kloppen!

Gerrit Daleman (secretaris)


Partners

Het Sportief Partnership is een initiatief van sc Heerenveen i.s.m. VTON en Clubplan Nederland