Home
Verslag

21 februari 2020

Aftrap Sponsorloop

Op woensdag 1 april organiseren sc Heerenveen en de partnerclubs een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Maar voordat het zover is gaan de deelnemers eerst warmlopen: vanaf zaterdag 29 februari gaan zij op zoek naar sponsors voor de loop. Gisteravond kwamen de actieteams van alle verenigingen bij elkaar voor een gezamenlijke aftrap.

Namens sc Heerenveen ondersteunt Clubplan Nederland de amateurpartners bij deze actie. Tijdens de bijeenkomst liepen zij de actie door met de vrijwilligers van de betreffende clubs. Ook werd het promotiemateriaal uitgereikt. Zo staat iedereen in de startblokken voor een vliegende start op de 29ste.

Samen winnen we meer
Deze sponsorloop is onderdeel van het Sportief Partnership, het samenwerkingsverband tussen sc Heerenveen en amateurclubs uit de regio. En zoals bij alle activiteiten uit het programma staan de verenigingen er ook nu niet alleen voor tijdens deze actie.

Het evenement, de sponsorloop zelf, wordt georganiseerd door sc Heerenveen. Deze vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion, een unieke locatie voor de deelnemers: dat wil je niet missen! Bovendien zorgt sc Heerenveen voor mooie prijzen om de jeugdspelers van de verenigingen aan te moedigen. Deelnemers die tijdens de actie goed hun best doen voor hun cluppie maken kans op de wedstrijd van je leven!

Maar ook bij het zoeken van sponsors van de Sponsorloop wordt het de verenigingen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo ontvangen zij van Clubplan Nederland een kant-en-klaar promotieplan, flyers, folders en een speciale actiepagina voor de vereniging en voor alle deelnemers. Bovendien gaan alle aanmeldingen en betalingen digitaal, dus daar hebben de verenigingen verder geen werk van.

Samen maken we er een mooie actie van!


Partners

Het Sportief Partnership is een initiatief van sc Heerenveen i.s.m. VTON en Clubplan Nederland