Home
Verslag

23 december 2019

Kerstborrel voor amateurpartners

Zoals bij iedere thuiswedstrijd organiseert sc Heerenveen ook bij de laatste wedstrijd van 2019 weer een bijeenkomst in de Amateurbox. In de sfeer van kerst mogen de partnerclubs deze keer zelf kiezen wie ze voor deze gelegenheid uitnodigen, bijvoorbeeld iemand die het verdient. Maar net hoe het de clubs het beste kan helpen.

De clubs hebben dit op allerlei verschillende manieren aangepakt en zo ontstond er een leuke mix van clubmensen in de Amateurbox. Er waren mensen die hun kaarten gewonnen hadden, maar vooral veel mensen die op deze manier in het zonnetje werden gezet door hun vereniging. Ereleden, vrijwilligers die belangrijke projecten hebben opgepakt voor hun club of leden die een wel opsteker konden gebruiken na een moeilijke periode.

Samen hebben we er een gezellige voetbalavond van gemaakt. Voor de wedstrijd was er een voorbespreking met een trainer van sc Heerenveen en zoals altijd konden de deelnemers waren de deelnemers ook in de rust en na afloop welkom in de Amateurbox voor een hapje en een drankje. Een mooie afsluiter van de eerste seizoenshelft.

Wij wensen alle partnerclubs en alle vrijwilligers fijne feestdagen, een goede winterstop (even lekker bijkomen) en graag tot ziens in de tweede helft van het seizoen! 


Partners

Het Sportief Partnership is een initiatief van sc Heerenveen i.s.m. VTON en Clubplan Nederland