Home
Verslag

12 februari 2020

Sponsoruitje als bedankje voor winkeliers sponsoractie

Na inspanning komt ontspanning. Dit najaar werd er door enkele Sportief Partners een grote sponsoractie georganiseerd, in samenwerking met de lokale winkeliers en horeca. Als bedankje voor hun steun mochten deze sponsors afgelopen zaterdag (8 feb) met de partnerclubs mee naar sc Heerenveen – VVV. Een leuk sponsoruitje, als afsluiter van een mooie gezamenlijke actie!

Voor deze actie heeft de club samen met de betreffende sponsors een speciaal sponsorboekje gemaakt. Deze zijn verkocht door de club, voor €5,- per stuk. De boekjes zaten vol met honderden Euro’s aan voordeel, dus die wilde iedereen hebben. Hiermee is een mooi bedrag opgehaald!

Een mooi 1-2-tje, dus daarvoor werden de ondernemers hier voor beloond met een bedankje. En ook zij waren goed te spreken over de actie, want veel mensen die een boekje hebben gekocht, hebben hun bonnen ingeleverd de afgelopen periode. Om de actie van dit seizoen af te ronden zijn de winkeliers daarom uitgenodigd voor dit sponsoruitje. Dit werd mede mogelijk gemaakt door sc Heerenveen en Clubplan Nederland (sponsoractie.nl).

Voorafgaande aan de wedstrijd kregen de ondernemers eerst een rondleiding door het Abe Lenstra Stadion. Vervolgens nam Menno van Dam (trainer van sc Heerenveen O19) het woord voor een wedstrijdbespreking. Goed voorbereid konden de deelnemers van het sponsoruitje daarna plaatsnemen op de sponsorstoelen, voor de wedstrijd tegen VVV (eindstand 1-1). Een geslaagde voetbalavond!


Partners

Het Sportief Partnership is een initiatief van sc Heerenveen i.s.m. VTON en Clubplan Nederland