Home
Verslag

12 februari 2020

Verzorgers en fysiotherapeuten naar sc Heerenveen – VVV

Blessures horen bij het voetbal, jammergenoeg. Gelukkig doen de verzorger(s) en de lokale fysiotherapeut(en) er alles aan om dit te voorkomen en geblesseerde spelers weer op de been te krijgen. Een belangrijke groep dus voor amateurverenigingen.

Daarom organiseerde sc Heerenveen afgelopen zaterdag (8 februari) een speciale bijeenkomst voor verzorger en fysiotherapeuten, als onderdeel van het Sportief Partnership.

Deze bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking met Medigros en Orthoradius. Ook zij zetten zich in om verzorgers en fysiotherapeuten te helpen. Samen met deze partners ontving de club ruim 100 genodigden uit de regio. Dr. Huub Meijerink van Orthoradius, nam de deelnemers mee in de wereld van knieblessures. Hoe kun je deze het beste behandelen? En waar moet je om denken bij het revalideren?

Uiteraard ging het daarbij ook over de revalidatie van Memphis Depay. In de week voorafgaande aan deze bijeenkomst was hier veel over te doen in de pers: gaat Memphis niet te snel?! Natuurlijk wilden de deelnemers graag weten wat Dr. Meijerink hiervan vindt.

Na afloop konden de verzorgers en fysiotherapeuten samen genieten van de wedstrijd tegen VVV (eindstand 1-1). Het Sportief Partnership van sc Heerenveen is inmiddels doorgegroeid naar een netwerk van 38 partnerclubs, dus de partnerclubs komen elkaar ook op de velden
steeds vaker tegen.

Verschillende verzorgers hadden elkaar ’s middags ook al getroffen en konden in het Abe Lenstra Stadion nog even napraten over hun eigen wedstrijd en hun vak als verzorger. Naast een inspirerende bijeenkomst werd het zo ook een gezellige voetbalavond!


Partners

Het Sportief Partnership is een initiatief van sc Heerenveen i.s.m. VTON en Clubplan Nederland